In de serie 't hoeft niet altijd serieus te zijn ...


Desmond Tutu vertelt een grap over de Heilige Familie ...

Reacties

Anoniem zei…
Dank U Hartelijk Pastor Nikolaas Sintobin S.J. voor delen met humor met/van Desmond Tutu.
Desmond Tutu is: Archbishop Emeritus of Cape Town, Nobel Peace Laureate and Honorary Elder, en veel veel meer goed is te lezen over Desmond Tutu.
Honorary Elder is Desmond Tutu van Wereld Organisatie, " The Elders ".
"The Elders" are independent global leaders working together for peace and human rights.
Personen zijn vermeld als prominenten op website "The Elder ": Nelson Mandela (Founder), Desmond Tutu ( Honorary Elder), Martti Ahtisaari, Kofi Annan, Ela Bhatt, Lakhdar Brahimi, Gro Harlem Brundtland, Fernando H Cardoso , Jimmy Carter, Hina Jilani, Graca Machel, Mary Robinson Ernesto Zedillo. en velen anderen.
Desmond Tutu heeft groot sprankelende charismatische uitstraling met groot humor, tijdens zijn bezoek aan Nederland, in media zijn geliefde foto's van toen: Koningin Beatrix met Desmond Tutu, intense genoten van omstandigheden en humor op dat foto's bewijs van.
embharlanf zei…
Mijn zus woont bij de oud Mill Hillers in de buurt die lang in. Afrika hebben gewerkt. Eén heeft op verzoek wat verhaaltjes van de realiteit van alle dag geschreven. Als je geloof in een dip zit, kom je er van bij.
Hij heet Frans maar ze noemden hem: de man die driemaal eet; zoiets kennen ze niet.
Met Kerstmis zet Frans een extra vrouw in de stal, de mannen hadden daar allemaal een bijvrouw, dat kreeg hij er zo gauw niet uit. Na wat discussie was men het er over eens: een bijvrouw mocht in de kerststal.
Het was een moeilijke zaak vonden ze omdat biechten niet lukte, want de bijvrouw alleen op Zondag was niet toegestaan,maar bij de kribbe ja daar mocht ze wel.
Anoniem zei…
Het is heeel grappig, de mop zelf en op de manier waarop hij het verteld.
Anoniem zei…
sorry, vertelt (met een t)
Anoniem zei…
Sorry om het te melden maar dat is geen correcte zinsbouw...
Anoniem zei…
gericht tot de reply