Waar verslaving eigenlijk over gaat


Bij de haren getrokken, zeg je. Ik ben er nog niet zo zeker van.

Zeker is dat het haarfijn illustreert waar verslaving over gaat.

Reacties

Anoniem zei…
Hartelijk Dank U voor onderwerp, en video met humor die verslaving weerspiegelt.In Nederland, vandaag las ik op televisie teletekst nieuws dat grote getale personen tussen 22 en 25 jaar, personen die gaan naar die "grote feesten " gebruiken drugs op die feesten en in hoge doseringen heel vak.Onderwerp over Drugs gebruik als GHB alarmerend is ook genoemd in andere dag- nieuws bericht- op televisie.
Groep, Jongeren in mijn omgeving verzamelen zich op een klein speel plaats voor kleine kinderen niet om op die kleine toestellen voor kinderen te spelen, maar om drugs gebruiken, en tijdje hangen onder invloed.
Vraag: hoe is deze jongeren en jong volwassenen redden van drugs verslaving.?
Dit jaar heb ik op website van Sri Sri Ravi Shankar " the Art of Living", in rubriek "nieuws"gelezen dat in een groot Zuid Amerikaans Land, in periode dat heel veel volwassenen en jongeren aan drugs verslaafd waren, is een geniale recept/ontwerp van : Yoga plus muziek, plus dansen plus sappen van groente en fruit, en is vermeld, dat "dat samenleving is bevrijd van drugs!". op groot schaal.
Idee alstublieft: "In Nederland heb ik in krant gelezen, dat mogelijk Katholieke Kerken gesloten zullen worden door te weinig gelovigen/ steun van gelovigen," aan die "bepaald Kerk".
mijn redeneren: Die Katholieke prachtige Kerken laten bestaan met twee activiteiten: Op dagen dat de "Jonge volwassenen 22-25 jaar ergens naar een "feest- tent toe snelt", alternatief aanbieden met energieke organisatie, in Katholieke Kerk (gebouw): Yoga plus muziek plus dansen met elkaar en drinken sappen van groente en fruit.
En op andere dag deze gemeenschap aanbieden een inspirerende Mis in Kerk "nieuwe stijl".
Kerk zou functie vervullen, mensen met elkaar verbinden, mensen verbinden en GOD lief hebben en nieuwe stijl van vrije tijd zonder drugs leren eigen maken.