Ook een blog(ger) doet het graag soms wat rustiger aan ...
Deze blog en zijn baasje gaan het de komende weken wat rustiger aan doen. We zijn er weer vanaf 1 augustus  2018. 

Wil je intussen toch je dagelijkse portie ignatiaanse vitamientjes, dan raad ik je graag onze website www.biddenonderweg.org aan.  Download eenvoudig onze app. iOS: https://goo.gl/3Z8Xf0  of Android: https://goo.gl/HdQjXC en je kan elke dag op je smartphone onze gebedspodcast beluisteren. Dan kan ook door gewoon op je computer (al of niet draagbaar) te surfen naar www.biddenonderweg.org


Ook van harte welkom op www.gewijderuimte.org. Je vindt er elke dag een geschreven ignatiaanse meditatie met de evangelielezing van de dag.

Een heerlijke zomer toegewenst en als je het geluk hebt van vakantie te kunnen houden, een deugddoende vakantie!

Reacties

Yves zei…
Hartelijk bedankt om ons dagelijks te voorzien van de nodige inspiratie en het ons laten stilstaan bij de soms, op het eerste gezicht, kleine dingen in het leven, maar die toch o zo belangrijk zijn ! Ik wens je een deugddoende vakantie en moge God je zegenen en bewaren.
Sluit mij aan bij wat Yves zei !! Diepe dank !!Zonnige en stille tijd vol verwondering en Bewondering !!!!Ga mét en in god en de Anderen !!!
Ik was mijn vakantie aan het uitzoeken, eigenlijk meer een bezoek. Maar ja, vliegtuig of niet, je moet rekenen op hotels, dus naar internet: goedkopere tja, je moet iets eten. Dus verder bladeren. Nette kamers, maar je slaapt.
Een zitje voor een drankje: sloom. Waarom moet iemand voor mij met een glas lopen, ik heb er geen feestelijk gevoel bij. Verder: uitzicht kamer...
ik schoot in de lach: alsof ik de foto net gemaakt had vanaf mijn balcon.
Als het moet, dan maak ik de trip,maar niet voor hotel-genot.
Vliegen vind ik leuk, sorry voor mensen die daar moeite mee hebben, maar ik ging tevreden bovenop mijn bed liggen. Thuis heeft enorme voordelen. 1.Met vakantie neem je jezelf mee: heb je problemen, die raak je daar niet kwijt. Samen: wees dan geduldig want niet alles is zoals je het verwacht. Een rustige tijd, dag na dag met God. Dank aan de jezuïeten, we vieren S.Ignatius graag mee.

Meest gelezen

Wil je wel echt genezen worden?

Graaien protestanten in de katholieke liturgische schattenkamer? (3/4)