Klik hier voor de vierde en laatste aflevering van "Op zoek naar God"


Hieronder vindt u de vierde en laatste aflevering van "Op zoek naar God".

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Reacties

M-C zei…
Ik was ontroerd te horen, te zien, hoe ieder, ook al dachten sommigen God niet te hebben gevonden, hoe ze toch het plan, dat God met de mens heeft, ontdekt hebben. Namelijk, jezelf graag zien. Want door jezelf te waarderen graag te zien, kan je ook je naaste graag zien. Ryanne verwoordde dit ook -> Als ze naar de winkel ging sprak ze met iedereen terwijl ze anders daar een hekel aan heeft. Heeft zichzelf ook terug meer weten te waarderen. Ieder heeft op een bepaalde manier God ontmoet. Misschien vluchtig,,, maar het laat sporen na.
Het waren best wel confronterende afleveringen, die je ook, als kijker, naar jezelf doet kijken. Dat God met ieder mens op weg wil en als ik mij christen noem, elke dag God te vragen de mensen te zien zoals Hij de mensen ziet en steeds op zoek moet gaan en zien naar het goede in ieder. Wat niet altijd makkelijk is, want we zijn nu eenmaal mensen met onze eigen karakters onze eigen kwetsuren waar we mee geconfronteerd worden. Het is een act van iedere dag! Dankjewel aan de 5 "Babes" :-) ! ! !
Marie-Christine
Anoniem zei…
"Jezus, ik kom eraan." Toen ik dit de eerste keer hoorde in de trailer, klonkt het heel vreemd. In de huidige context is het zo bijzonder mooi, echt, een liefdesverlangen dat klinkt in woord en dat spreekt uit haar gelaatsuitdrukking. Prachtig!

Meest gelezen

Je vertelt het beter zélf!

Voorwaarde om volmaakt te worden

Ook een blog(ger) doet het graag soms wat rustiger aan ...