Eindeloos geduldige liefde: 40 dagen ignatiaans bidden met de bijbel


Opnieuw wordt een digitale retraite van de website www.ignatiaansbidden.org van het Platform voor ignatiaanse spiritualiteit van de jezuïeten in de Lage Landen in boekvorm uitgegeven. Deze maal is de 40-dagenretraite 2016 aan de beurt: "Eindeloos geduldige liefde", bij uitgeverij Meinema.


Eindeloos geduldige liefde

40 dagen dichter bij God

Voor je dagelijks retraitemoment

Eindeloos geduldige liefdeis een eenvoudige handreiking voor je dagelijkse meditatie. Niet iedereen heeft tijd voor een klooster of een stilteweekend. Daarom dit boekje: te gebruiken in de trein, thuis op de bank, in bed (ja ook beschikbaar als ebook!). 

En speciaal met het oog op de Passietijd en Pasen heeft de redactie de zogenaamde veertig dagen aangehouden. De tijd van vasten en bidden, alvorens het Paasfeest gevierd wordt. De 40-dagentijd loopt van aswoensdag 1 maart tot en met 15 april 2017. Het boekje eindigt met Goede Vrijdag. Achterin ook nog interessante informatie voor wie graag verder gaat met meditatie en gebed.

Omdat we merkten dat veel mensen geïnteresseerd zijn in het mediteren, maar zelf niet goed weten hoe dit aan te vangen, heeft Nikolaas Sintobin een handige instructie geschreven. Deze staat voorin dit boekje. Speciaal voor beginners.

Nikolaas Sintobin is internetpastor. Hij is verbonden aan het platform voor ignatiaanse spiritualiteit. De teksten zijn verzameld door ‘Team Delft’: gelovige mannen en vrouwen, jezuïeten en niet-jezuïeten die geschoold zijn in de spiritualiteit van Ignatius van Loyola.

Boekgegevens
verkoopprijs:     € 12,50
ISBN:                    978 90 211 7036 7
NUR:                     700
omvang:              96 blz.
uitvoering:         paperback


Voor informatie, het aanvragen van interviews of het bestellen van persexemplaren kunt u een email sturen naar info@boekencentrum.nl.

Reacties

Meest gelezen

Bestaat atheïsme echt? Het antwoord van Lode Van Hecke, abt van Orval

Het sterfbed als leessleutel voor de ontmoeting met Jezus - homilie van Nikolaas Sintobin sj

Als Maria zegt: Ik wou dat ik dood was