Over drijfzand en Gods liefdeOnderstaand citaat verschijnt enkele dagen geleden op www.gewijderuimte.org

Zodra ik mij bewust werd van Gods liefde voor mij, verschoof er iets in mijn leven. De basis van mijn leven veranderde van wat voelde als drijfzand in een rotsbodem die zich in de loop van de tijd nog verstevigd heeft. De wetenschap dat God van mij houdt, kan ik niet van mij afschudden, zelfs niet als ik dat zou willen.

Het volledig begrip van Gods liefde voor mij kwam langzaam, net zoals bij de liefde die mijn man voelt voor mij en ik voor mijn man. Beide groeiden in de loop van de tijd, als gevolg van samen tijd doorbrengen. Het besef van Gods liefde voor mij ontwikkelde zich door de tijd die we samen doorbrachten en door mezelf onder te dompelen in Gods woorden. 

In de loop van de tijd heb ik geleerd mijn oor af te stemmen op Gods stem en de woorden die ik las in de Bijbel waren niet meer slechts woorden op een bladzij. Het werden woorden die God tegen mij en over mij sprak.

Becky Eldredge

Reacties

Meest gelezen

Over een onbeduidend nonnetje dat het leven van miljoenen mensen veranderde - homilie van Nikolaas Sintobin sj voor deze zondag

Hoe de duivel het liefst tewerk gaat

Kan je van Jezus houden? Homilie van Nikolaas Sintobin sj voor deze zondag

Hoe kan ik Gods plan voor mij op het spoor komen?

Moet je dom zijn om te geloven? - Homilie van Nikolaas Sintobin sj voor de komende zondag