Nieuwe digitale adventsretraite 2017: schrijf nú in


“Uit God geboren” is de titel van de adventsretraite 2017 van de jezuïeten, op www.ignatiaansbidden.org. De teksten zijn  geschreven door pater Ben Frie sj: hoe Gods oneindigheid ervaren in de intieme werkelijkheid die nu reeds is.

De deelnemers krijgen een dagelijkse e-mail met bijbeltekst en gebedssuggesties,  geloofsimpulsen, citaten en tips over hoe bidden. Hiermee kan je bidden thuis, in een kapel, in de trein, wachtend op de tram enz. Met één druk op de knop kan je teksten uitprinten. Deze gratis retraite is geïnspireerd door de ignatiaanse spiritualiteit.

De deelnemers kunnen hun ervaringen te delen met anderen via het gastenboek of via uitwisselingsgroepjes in parochies, gemeentes, gemeenschappen, gebedsgroepen,  thuis ... De website biedt hiervoor een eenvoudige werkwijze aan.

Inschrijven doe je door je e-mailadres op te geven via www.ignatiaansbidden.org. Wie deelnam aan de vorige digitale retraite, is automatisch ingeschreven. Uitschrijven is steeds mogelijk.

We zouden het op prijs stellen mocht u binnen uw netwerk bekendheid willen geven aan deze nieuwe retraite.

Reacties

Arja zei…
Ben er weer blij mee!! Maar ik hoop zo dat het weer mogelijk wordt de retraite te luisteren, er zijn er oom die moeite hebben met geschreven woord en voor wie dat een uitkomst is, zich te verdiepen en verspillen.
Anoniem zei…
Verstillen

Meest gelezen

Wat verrijzenis kan betekenen in de dierenwereld en in jouw leven - Adembenemende video

Wat doet de Paus daar toch met die opgestoken vinger? - Heerlijke videobeelden

Waarom we stille zaterdag graag overslaan - de uitleg van Karl Rahner sj

Kan je vandaag nog in Jezus geloven zoals 2000 jaar geleden? - Homilie van Nikolaas Sintobin sj

Over wassen van een aidszieke en Witte Donderdag - homilie Nikolaas Sintobin sj