Heb jij ook zo'n goede engelbewaarder?
Deze man heeft een heel goede engelbewaarder. Het duurt een tijdje vooraleer hij het beseft. Hij toont zijn dankbaarheid uitvoerig.

Zorgt er iemand voor jou? Ook al ben je je daar misschien niet van bewust?

Toon jij je dankbaarheid ?
-->


Reacties

Anoniem zei…
De Twitter werkt niet. Ik denk dat u die opnieuw moet doen.
Dank om deze fout op Twitter te melden. Is meteen rechtgezet!
e.harland-hazebroek zei…
Wat een leuk filmpje.
ja, behalve mijn engelbewaarder ...heb ik er nog een paar; het werkt wederkerig !
G.J.van Dam-Kievt zei…
Leerzaam filmpje . Ik ben wel een paar mensen dankbaar alleen zij leven niet meer . Een hele goede vriend die de taak van mijn vader voor mij en opa voor de kinderen en kleinkinderen was gelukkig was hij nog bij de huwelijken van onze kinderen en geboortes van de kleinkinderen , mijn vader is al heel jong overleden en mijn schoonvader heeft ook niet oud mogen worden , hij heeft voor mij ook de rol van vader goed vervuld, trots dat hij in ons leven was. Dat geld ook voor onze overleden pastoor hij was op alle belangrijke momenten in ons leven . Zijn mooie herinneringen aan fijne mensen , dat geeft zeker een gevoel van dankbaarheid.
G.j.v.Dam-Kievit zei…
Ik denk wel dat ik een goede engelbewaarder heb.
René zei…
Terugkijkend op de afgelopen jaren zijn er zóveel momenten waarop mijn leven zó anders had kunnen (af)lopen zonder dat ik daar zelf enige invloed op had, dat ik mezelf als een enorme geluksvogel zie, dankbaar ben aan de Voorzienigheid en mijn dankbaarheid tracht te tonen door mijn leven te leven zoals ik dat nu doe bewuster nog, nog meer voor familie en andere naasten(Maar dat kan altijd beter)
Emmy zei…
Absoluut mijn engelbewaarder zorgt voor mij, ben mij zeker bewust ervan dat het al een paar keer is voorgekomen. Ben ook heel dnakbaar hiervoor.

Emmy

Meest gelezen

Wat deed God voor Hij de wereld schiep? Nieuw boek Nikolaas Sintobin sj - uitnodiging boekvoorstelling

Nonkel Pater: Vijf dromen van Nikolaas Sintobin - De uitdaging van de verscheidenheid

Levensles van piepklein zwaantje: video-meditatie bij begin nieuw schooljaar