Online cursus spirituele grootmeesters: over Ignatius van Loyola en anderen: schrijf je nu in

 


De kerknet-academie heeft een nieuwe (gratis) online cursus uitgewerkt over de grote spirituele meesters van de christenheid: Johannes van het Kruis, Hildegard van Bingen, Ignatius van Loyola en anderen.

Schrijf je in en volg de cursus, waar en wanneer het je uitkomt. Hieronder heb je een voorsmaakje.



Reacties

Carla zei…
Ja, ik heb deze korte verdiepingsteksten doorgenomen en het was prettig om te doen, een mooie opzet..Er valt daar net zo als bij Ignus veel te lezen. Ik wilde wat overmaken aan hun maar dat lukte me niet, heb het bij Ignus gedaan wat ik al van plan was. Bedankt.
Tammi zei…
Ik heb deze reeks gevolgd en ben onder de indruk van hoe goed ze gemaakt is. Het interessante is dat er na een theoretische inleiding steeds de link wordt gelegd naar je eigen innerlijke wereld. Wat doet dit met mij? Je ziet ook dat de makers de manier van aanbrengen uit de eerste reeks verder hebben verfijnd. Echt een aanrader! Vele meesters smaken naar meer... 😊
marlon zei…
Hartelijk dank voor deze mooi cursus😊
Anoniem zei…
Zelf luister ik af en toe naar een video, maar er nu volledig voor te gaan lukt me niet naast mijn andere lezingen, meditaties (incl van Gregory Brenninkmeijer op zaterdag) etc. rond de Advent. Ik vind het zeker de moeite waard en loop het geheel rustig en vol aandacht door op een later tijdstip; ws na de Kerst en met een schriftje in de aanslag in geval nodig.

Meest gelezen

Wat verrijzenis kan betekenen in de dierenwereld en in jouw leven - Adembenemende video

Dé tip van Paus Franciscus voor een geslaagd leven

Waarom we stille zaterdag graag overslaan - de uitleg van Karl Rahner sj

Kan je vandaag nog in Jezus geloven zoals 2000 jaar geleden? - Homilie van Nikolaas Sintobin sj

De tenen van God (1/4)