Veertig dagen om je te verdiepen in het mysterie van Gods liefdesverlangen voor jou


Over enkele dagen gaat de nieuwe digitale 40-dagenretraite van de jezuïeten van start.

Inschrijven kan via www.ignatiaansbidden.org.

Lees hier een interview met de schrijver van de teksten, Hans van Leeuwen sj over hoe en waarom van deze ignatiaanse retraite.

Reacties

Anoniem zei…
Ik heb ook de Adventretraite gevolgd. Ik heb er buitengewone goede ervaringen mee. Ik heb alleen nooit echt begrepen wat ik moet doen met de citaten, geloofsimpuls en gebedstips moest in de retraite. Daar kon ik geen weg mee maar de dagelijkse meditaties waren geweldig. Ik had vroeger altijd een angst voor God. door de Adventretraite niet meer en heb ik ook gezien wie God voor mij is en wat Hij voor mij doet. Ik heb gezien dat God werkelijk liefde is. Ik hoop dat de Veertigdagenretraite net zo vruchtbaar mag zijn en me laat zien wat voor weg ik mag gaan met God. Ik wil niets anders dan Gods wegen te gaan. Heer, maak mij met uw wegen vertrouwd! Ik dank de Jezuïeten voor de mogelijkheid twee keer per jaar een gratis online retraite te kunnen volgen. Ik kan het meteen gebruiken in mijn eigen retraite afzonderlijk.

Meest gelezen

Over een onbeduidend nonnetje dat het leven van miljoenen mensen veranderde - homilie van Nikolaas Sintobin sj voor deze zondag

Hoe de duivel het liefst tewerk gaat

Kan je van Jezus houden? Homilie van Nikolaas Sintobin sj voor deze zondag

Hoe kan ik Gods plan voor mij op het spoor komen?