Luisteren naar Nikolaas Sintobin sj over "Opvoeden tot vrijheid"Dit najaar was ik te gast op Radio Maria Nederland met enkele voordrachten over opvoeding in de traditie van de jezuïeten.

Hieronder kan je een eerste voordracht beluisteren: "Opvoeden tot vrijheid".

  1. Klik hier om te luisteren naar de voordracht van Nikolaas Sintobin sj op Radio Maria.
  2. Klik vervolgens op het witte pijltje in de oranje cirkel links boven.Reacties

Anoniem zei…
Lijkt mij dermate interessant dat deze voordracht ook in tekstvorm welkom zou zijn of maakt dit deel uit van een geschreven of te schrijven uitgave?
Met een beetje geluk en geduld zou dit idd wel eens kunnen gepubliceerd worden in een boek dat ik denk te wijden aan ignatiaanse spiritualiteit. Dank voor de aanmoediging!
T zei…
Dag Nicolaas,
Dit vonden ook wij een erg mooie toespraak (zo noem ik even) we hebben het idee dat het deel 1 was van meerdere toespraken zo ja...de volgende vraag aan u: is het te downloaden als audio bestand op ipod?
zo ja waar kan dat? we hopen het want dat zou nu mooi zijn voor ons.
Blij dat u iets heeft aan die voordracht. Idd, er volgen er nog andere. Ik denk dat het idd mogelijk is om dit te downloaden. Als u op de link klikt, dan vindt u onderaan de liggende rechthoek van Radio Maria een blokje waarop staat "Download". Als u daarop klikt dan kan u de uitzending downloaden op uw computer. Veel succes!

Meest gelezen

Zelf je vrijheid ophoesten

Pinksternoveen: de vruchten van de Geest: dag 1 - liefde

Hemelvaart, wat is dat eigenlijk? - Homilie van Nikolaas Sintobin sj

Leren van een ondeugende grootvader en zijn kleinzoontje - dag 2 pinksternoveen