Voor wie aarzelt om een digitale retraite te doen: lees wat deelnemers zélf erover schrijven


Op 18 februari 2015 (aswoensdag) gaat de 40-dagenretraite van start op www.ignatiaansbidden.org !

Hieronder leggen deelnemers aan de vorige digitale retraite uit waarom dit een goed idee is.


  • Wat was dit een mooie ervaring, om zo naar Kerst toe te leven. Een periode waarin je in een gezin met jonge kinderen en ouders die met hun gezondheid tobben soms het gevoel krijgt dat je geleefd wordt. Hoe mooi is het dan om ‘s avonds in de stilte van de huiskamer ook van binnen stil te worden en tot je door te laten dringen wat Kerst werkelijk betekent. Toen en daar, maar vooral ook hier en nu.
  • Veel dank voor het opsturen van de teksten van Ignatiaans bidden. Wij hebben geleerd hoe we konden bidden. Alles gaat nog niet zo goed. Maar we hebben veel geleerd.  We hebben ontdekt hoe dicht de Vader bij ons leven staat. We willen die weg verder inslaan.
  • Bedankt voor de adventsretraite, ik heb een van de teksten gebruikt tijdens een adventsmeditatie in mijn parochiekerk. Het leeft niet zo in onze parochie / omgeving, maar de paar mensen die er waren, waren er heel blij mee en kijken al uit naar de 2 meditatiemomenten in de vastentijd. 
  • Ontmoeting …vandaag …nu … Dank u Heer Jezus, doorheen deze retraite is de onzichtbare vriendschapsband met U inniger geworden
  • Halverwege de Advent letterlijk stilgezet door een ongeval. Ruimte en tijd voor bezinning te over. Ik voel me gesterkt om de weg die ik de komende maanden zal moeten gaan, in rust en vol bezieling te gaan. Dank.

Klik hier om je nu in te schrijven

Nodig vrienden en kennissen uit om ook deel te nemen!


Reacties

Meest gelezen

Je vertelt het beter zélf!

Voorwaarde om volmaakt te worden

Ook een blog(ger) doet het graag soms wat rustiger aan ...