Bloemlezing uit de meest recente tweets van Paus Franciscus



Hieronder vindt u een overzicht van de meest recente tweets van Paus Franciscus.

Laten we dankbaar zijn voor allen die lesgeven in de katholieke scholen. Opvoeden is een daad van liefde. Het is zoals leven geven. (1 maart 2014)

De eucharistie is essentieel voor ons: het is Christus die binnen wil komen in ons leven en het wil vullen met zijn genade. (28 februrari 2014)

In een familie is het normaal dat je bijzondere zorg gaat dragen voor wie in nood verkeert. Wees niet bang voor kwetsbaarheid! (27 februari 2014)

Wij allen die gedoopt zijn zijn leerlingen-missionarissen. Wij zijn geroepen om in de wereld een levend Evangelie te zijn. (25 februari 2014)

De maagd Maria is altijd dicht bij ons, in het bijzonder als het leven met al zijn problemen zwaar gaat wegen. (24 februari 2014)

Laten we nooit de hoop opgeven. God houdt altijd van ons, zelfs met onze fouten en onze zonden. (22 februari 2014)

Voor een christen is het vormsel belangrijk; het geeft ons de kracht om het geloof te verdedigen en om moedig het Evangelie te verspreiden. (21 februari 2014)

Heer Jezus, maak dat wij in staat zijn om te beminnen zoals Jij. (20 februari 2014)

Laten we van Jezus leren hoe te bidden, te vergeven, vrede te zaaien, hen nabij te zijn die in nood verkeren. (18 februari 2014)

Beste zieken, verlies nooit de hoop, zelfs niet in de moeilijkste ogenblikken van het lijden. Christus is jullie nabij. (17 februari 2014)

Reacties

Anoniem zei…
Hartelijk Dank U Pastor Nikolaas Sintobin S.J. voor delen met ons met Inspirerende twitter teksten van de Heer Paus Franciscus.
1. Ik woon in Nederland, ik verheug mij op telkens weer, twitter teksten van de Heer Paus Franciscus lezen, die: Wijsheid en Inspiratie en stimuleren om Dromen realiseren natuurlijk met behulpzaamheid van Jezus Geliefde.

2. Graag lees ik Inspiratie op deze Blog, en " Gewijde Ruimte ", en van Website van Jezuïeten Orde, ontvang ik elke dag e-mail, zo verrijkend dat ik heb elke dag een vreugdevolle dag.
Deze e-mail heeft doel inspireren om : 3 minuten mediteren bij computer, met GOD, met prachtige inspirerende teksten als een balsem voor mijn Ziel, met begeleiding van fijne muziek.

Vandaag is heel leerzaam tekst citeer deel van a.u.b. : " Matthew 13:7-9 "
" Some seed fell among the thorns, and the thorns grew up and choked it.
But some seed fell on rich soil , and produced fruit, a hundred or sixty or thirtyfold.
Whoever has ears ought to hear" .
(e.c. deel va meditatie 3-minute retreat).

3. Graag verheug mij dat alle woorden van de Heer Paus Franciscus zullen in Nederland op een vruchtbare bodem tot ontkiemen komen, zullen bloeien en ook in Nederland grote Vreugde, Broederschap en Sprankelende Inspiratie, Enthousiasme Liefde overvloedig, Liefde schenken.


Anoniem zei…
aanvul.a.u.b. tekst: "...3 minuten mediteren met GOD, met "aanwezigheid" van computer mogelijkheden".
1. In Kwaliteit groot Krant in Nederland artikel d.d. 26/02/14, is deze informatie:
" Kepler ontdekt 715 nieuwe planeten".
" De ruimte telescoop Kepler heeft buiten ons zonnestelsel 715 nieuwe planeten ontdekt, De Kepler is in maart 2009 gelanceerd.........."...zo laat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA weten...."
(e.c.)
dat is in mijn woorden: dankzij mogelijkheden van computers mogelijk geweest, menselijke hersenen activiteiten samen laten werken")

2. Door groot bekwaamheid van Jezuïeten Orde Ingewijden in computer mogelijkheden, en dat samen met GOD aan ons lezers schenken, om GOD beter en beter Liefhebben, en met GOD ook Liefhebben onze naasten.
Jezuïeten Orde Ingewijden zijn een Geschenk van GOD aan Ons, voor mij en mijne en anderen gewone mensen.
Anoniem zei…
aanvul. a.u.b. tekst: " Jezuïeten Orde Ingewijden zijn een Geschenk van GOD aan Ons, voor mij en mijne en anderen gewone mensen."
Geschenk, om van God en Jezus en Heilige Geest houden Liefhebben en begrijpen Traditie en leven in
Tijdgeest.

Meest gelezen

Ignatius van Loyola legt uit hoe je, met een té drukke agenda, toch je rust kan bewaren

Homo-zegen: heeft paus Franciscus zich vergist? Enkele bedenkingen van Nikolaas Sintobin sj

Hoe paus Franciscus reageert op zijn eigen, spontane woede - Homilie van Nikolaas Sintobin sj voor de derde zondag van de 40-dagentijd

Rik Torfs over jezuïetenhumor: het verschil tussen Kardinaal Müller en Nikolaas Sintobin sj

Over geluk dat niemand je kan afpakken - Het getuigenis van Etty Hillesum

Wat doet de Paus daar toch met die opgestoken vinger? - Heerlijke videobeelden

Het verschil tussen geestelijke vreugde en het “je lekker voelen”

Hoe handelen als je slecht nieuws krijgt: het voorbeeld van Ignatius van Loyola - Ignatiaans leiderschap (7/10)