Paus Franciscus bidt op graf van de heilige Clara: rechtstreekse beelden


Hier kunt u het bezoek van Paus Franciscus aan Assisi rechtstreeks volgen: Franciscus bidt op graf van de heilige Clara.

Reacties

Anoniem zei…
'k Begrijp de Italiaanse taal niet. Maar de man, Franciscus, communiceert via zijn aangezichtsmimiek, via zijn blije, geïnteresseerde ogen die hij richt naar velen; en via zijn mond om te spreken, maar ook, blijkbaar, om verrast, verwonderd te zijn. Ondertussen wandelt hij nonchalant vlot door de gang, een beetje rollend met de schouders, een beetje zoals een jeugdige gast. Die man straalt vitaliteit uit. Laat de spirit, de geest maar werken in je, paus Franciscus!!!!
Anoniem zei…
Hartelijk dank voor mogelijk maken, dat wij, ik deel kunnen nemen aan deze verrijkende ervaring.
Voor mij ontroerend te zien, hoe de Heer Paus Franciscus op een prachtig manier een prachtig verhaal verteld.
Ik verstond geen woord, wel kon ik zien op reacties van "public" dat dat bezielend en inspirerend en met groot gevoel voor humor door Heer Paus Franciscus is verteld.
De manier van handen geven, omarmen en de Heer Paus Franciscus omhelzen, wederzijds, is voor mij ook heel fijn te bewonderen.
Voor Computer scherm, die groot Christus Liefde daar duizend kilometers van mijn huis, is voor mij voelbaar, en voelt dierbaar.
Heel graag zou ik willen lezen een deel van deze ervaring, van moment dat de Heer Paus Franciscus op die rode stoel ging zitten, en met groot talent, verhaal vertelde en dat ik zag dat dat zo mooi was, aan reacties,
van toehoorders.
Ik ben nu zo nieuwsgierig. Hartelijk dank bij voorbaat als dat mogelijk zou zijn.

Meest gelezen

Je vertelt het beter zélf!

Voorwaarde om volmaakt te worden

Verzet je tegen het uitdoven van het licht