Een bloemlezing uit de recente tweets van Paus Franciscus, vertaald in het Nederlands


Ziehier een bloemlezing uit de meest recente tweets van Paus Franciscus:

Jezus volgens wil zeggen dat je Hem de eerste plaats geeft, dat je veel zaken loslaat die je hart verstikken. (19 oktober 2013)

Laten we ons niet neerleggen bij het kwaad. God is liefde die het kwaad heeft overwonnen in de dood en verrijzenis van Christus. (18 oktober 2013)

Ons gebed mag zich niet beperken tot een uur, op zondag. Het is belangrijk om dagelijks in verbondenheid met de Heer te vertoeven. (17 oktober 2013)

Diebare jongeren, wees niet bevreesd om definitieve stappen te zetten in het leven. Heb vertrouwen, de Heer laat jullie niet alleen! (14 oktober 2013)

Als we het kruis ontmoeten, laten we ons dan richten tot de Maagd Maria: onze Moeder, geef ons de kracht om het kruis te aanvaarden en te omhelzen! (11 oktober 2013)

Je kan het mysterie van het kruis, een mysterie van liefde, enkel maar vatten vanuit gebed. Bidden en wenen op de knieën voor het kruis. (10 oktober 2013)

Het geheim van het christelijk leven is de liefde. Enkel de liefde vult de leegte en de negatieve afgronden op die het kwaad opent in onze harten! (8 oktober 2013)Reacties

Anoniem zei…
Hartelijk dank voor wijze Tweet's van Heer Paus Franciscus.
Een Tweet van boven genoemd, raakt "mijn gevoelig snaar",
" Je kan het mysterie van het kruis, een mysterie van liefde, enkel maar vatten vanuit gebed.
Bidden en wenen op de knieën voor het kruis.".

Meest gelezen

Wil je wel echt genezen worden?

Graaien protestanten in de katholieke liturgische schattenkamer? (3/4)