"Op zoek naar God": DJ Isis vertelt wat ze ontdekt heeft over Jezus


Isis is een professionele DJ. Zij nam deel aan Op zoek naar God".

In onderstaand radio-interview blikt zij terug op de ervaring. Zij vertelt waarom zij de stilte in ingegaan en wat ze daar ontdekt heeft over God, Jezus en religie.

Klik hier om te luisteren naar dit mooie interview

Reacties

Anoniem zei…
Super Inspirerende Pastor Nikolaas Sintobin SJ en Super Inspirerende Pracht Jonge Mooie Vrouw DJ ISIS,
hartelijk Dank U voor U alle twee, voor delen met ons met Inspiratie en Wijsheid.

Fijn is te horen de Wijze Inspirerende ontdekkingen van Super Mooie Jonge Vrouw DJ ISIS,
Hartelijk Dank U nog eens.
Anoniem zei…
geen oogcontact zoeken met andere deelnemers op de gang vind ik te ver gaan, in een liefdevolle blik kan men God ontmoeten, hij of zij tegenover mij als de andere in het licht van de Ander , zelf vind ik dit te eenzijdig zoeken naar God voor mezelf dan, veel inspiratie , en het allerbeste met de reeks, met gebed,Mariette
Anoniem zei…
Hartelijk Dank U Pastor Nikolaas Sintobin SJ voor om ons nieuwsgierig maken voor de methode van "Op zoek naar God " in STILTE.
In STILTE Op zoek gaan naar God betekent misschien dan wij ons goed doen ons trainen een innerlijke Hart Antenne gewaar worden, dat als wij met open ogen lopen en in concentratie zijn wij kunnen " Goddelijke " aanvullen in onze omgeving in die andere persoon, met onze antenne.
Wij kunnen met onze " innerlijke antenne " de ander liefdevol ontmoeten en begroeten in STILTE zonder gebaren. ?
Anoniem zei…
" I MEDITATE AFRICA - JOIN LIVE WITH SRI SRI "
" Even if 1 percent of the population meditates it benefits the rest of the 99 percent - Sri Sri".
(citeer tekst van vandaag ontvangen e-mail uitnodiging.)

Dat is de Inspirerende methode in " Op zoek naar God".
Treinen de innerlijke antenne om krachtig kunnen mediteren en bijvoorbeeld Wereld Redden door Krachtig Meditatie.
(stel ik mij voor).

Meest gelezen

Hoe een capucino het verschil kan maken als je van de ene dag op de andere invalide wordt: het getuigenis van Jurjen

Bestaat atheïsme echt? Het antwoord van Lode Van Hecke, abt van Orval

Begeleiding genieten: een dubbelgeschenk (1/4)

Het sterfbed als leessleutel voor de ontmoeting met Jezus - homilie van Nikolaas Sintobin sj