Rechtstreekse beelden gebedswake voor verzoening, met Paus Franciscus

Gebedswake op het Sint-Pietersplein in Rome vanaf 19u

Reacties

Anoniem zei…
Gods Geest waait waar Hij wil: zonder woorden, in stilte, in gelaatsuitdrukking en in trage beweging, in soberheid: een openbaring!!!
Anoniem zei…
Ja, het was een echte openbaring, bijna een wederkomst van Christus. Naarmate ik langer aan het kijken was kwam bij mij ook het idee op: dit moet een reusachtige vrucht geven, anders zou God een god zijn 'die oren heeft maar niet hoort, ogen heeft maar niet ziet, een mond heeft maar niet spreekt' zoals ergens in een psalm staat.
Anoniem zei…
Hartelijk dank voor mogelijk maken, met video, met gebedswake mee doen, vanuit mijn huis maar o zo dicht bij, bij de Heer Paus Franciscus en de grote toegewijde liefdevolle rustig public, mensen die vrede verlangen en aan vrede mee werken.
De Heer Paus Franciscus is een sterk, charismatisch Paus, die voor edele doelen streeft voor hele mensheid, en die heeft inzicht in noden van gewone mensen.
Inzicht in wereld problemen, en wijze betere oplossingen aandragen dan:
door "sommigen dat gekletter met aanval dreigementen en door die dreigementen verjagen van miljoenen gewone mensen in woestijn".
Ik ben gelukkig de visie van Ignatius ontdekt hebben, en de visie van Jezuïeten Orde en de visie van de Heer Paus Franciscus.
Dat is dat wat de Wereld van vandaag nodig heeft.
Visie met wijsheid, positieve liefdevolle benadering van conflicten oplossen, tussen verschillende mensen,
om vrede voor goed bewerkstelligen.
Ik ben trots op Wereld Leider de Heer Paus Franciscus, en de zijne.

Meest gelezen

Je vertelt het beter zélf!