Heb jij ooit de das gestrikt van een wildvreemde man?Wat doet het kijken naar deze beelden met je? Hoe voel je je erbij?

 

Hoe zou jij reageren mocht aan het bus- of tramhokje een wildvreemde jongeman je vragen zijn das te knopen, voor zijn eerste jobinterview?

 

Wie zich kwetsbaar opstelt heeft iets onweerstaanbaar.

 

Durf jij je soms kwetsbaar opstellen?


 Reacties

Désirée zei…
Heel fijn dit soort mensen op je pad. We zouden allemaal zo behulpzaam en liefdevol met elkaar om moeten gaan. Wel jammer dat halverwege de tekst voorbij vliegt, voordat je het gelezen
hebt.
IvonneS zei…
Ontroerend, deze video. Ik kreeg tranen in mijn ogen. De liefdevolle reacties en adviezen die deze jongeman van wildvreemden kreeg... Hartverwarmend! En nee, ik heb nog nooit (letterlijk) een stropdas voor een wildvreemde gestrikt, want ik kan geen knoop leggen in een stropdas. Maar ik mocht vanmorgen, op straat, bidden met / voor een vriendin die het moeilijk heeft. Misschien is dat net zoiets... Zij vroeg het mij, en stelde zich kwetsbaar op door dit midden op straat te vragen. Maar beiden hebben we onze ogen gesloten en de handen gevouwen. Ik ben haar dankbaar dat ik dit voor haar mocht doen!
Truus zei…
Waarom zou je niet helpen,dat is toch de gewoonste zaak van de wereld,altijd doen als je iemand kan helpen.
De mensen zijn al zo hard voor elkaar,een beetje liefde laat de.zo’n weer schijnen.

Meest gelezen

"Ik zal blij zijn als ik andermaal sterf" - een gedicht-overweging van T.S. Eliot over de drie Koningen

Knip hem door, nu het nog kan ...

Houdt God in het bijzonder van mij persoonlijk? - Piet van Breemen sj