Twee werelden kunnen wel degelijk samen komen


Twee werelden kunnen wel degelijk samen komen.

Hoe ga jij om met deze tegenstellingen?

Reacties

E.harland-hazebroek zei…
Samen door alle problemen, bij staan: minder is veel.
Geen bezittingen? Dan bidden voor elkaar.
Truus van Dam zei…
Dat vind ik soms heel moeilijk, wij hebben Antiliaanse groepen in de kerk met een eigen mis wij hebben soms zoiets van pas je bij ons. Maar ik kan het ook wel begrijpen als je ver van je eigen land bent ,dan heb je nog een stukje thuis.Wij wonen in een hofje met meerdere culturen persoonlijk heb ik daar geen problemen mee. Wij hebben een Ethiopische buurvrouw en Pakistaanse buren zij zijn moslim , het is heel leuk om wat van elkaars cultuur te leren en ook van elkaars geloof voor zover de mensen nog geloven.Heeft alles mer respect te maken.En als de een iets nodig heeft proberen we te helpen
Truus van Dam zei…
Er staat een taalfout in het is pas je bij ons aan.Wij zorgen ook voor onze buurvrouw van 82 halen haar boodschappen . En onze andere buurman word ook opgelet ze zijn beide weduwe en wedunaar.
Anoniem zei…
Rijkdom en armoede, bijde kunnen elkaar voorwaarts helpen.Scholing en de (eigen) bevolking voorwaarts brengen door het slaan van putten - schoon water- is mede zorg dragen en het verschaft werk.
Anoniem zei…
Hoe ik er mee om ga? Ik neem waar, doneer, geef kleding weg en betreur soms het leven wanneer mensen daadwerkelijk lijden en hoop op een betere toekomst voor hen die willen studeren en werken.

Meest gelezen

Wat verrijzenis kan betekenen in de dierenwereld en in jouw leven - Adembenemende video

Waarom we stille zaterdag graag overslaan - de uitleg van Karl Rahner sj

Dé tip van Paus Franciscus voor een geslaagd leven

Kan je vandaag nog in Jezus geloven zoals 2000 jaar geleden? - Homilie van Nikolaas Sintobin sj

Over wassen van een aidszieke en Witte Donderdag - homilie Nikolaas Sintobin sj

De tenen van God (1/4)