Audio-boek over ignatiaanse spiritualiteit met Nikolaas Sintobin sj


Met het Platform voor ignatiaanse spiritualiteit hebben we een audio-boek geproduceerd over ignatiaanse spiritualiteit. In tien korte podcasts vertel ik over de krachtlijnen van de ignatiaanse spiritualiteit.

Dit audio-boek geeft concrete tips, geïnspireerd door het leven van Ignatius en gaat in op vragen als: Wat is een geslaagd leven? Hoe kom ik erachter wat ik met mijn leven moet aanvangen? Hoe verhouden zich hart en verstand? Kiezen, hoe doe je dat? God, heeft die nog betekenis? Zo ja, hoe kun je Hem op het spoor komen? Trouwens, geloven in God, wat wil dat eigenlijk zeggen?Reacties

Anoniem zei…
Dank voor al deze lezingen die ons meer en meer verankeren in Zijn Liefdevolle erbarming en in onszelf en anderen !
Mecht
Anoniem zei…
Een mooie benadering voor de dagelijkse innerlijke verbinding met God dwars door droefenis, afgunst, haat ,angst en vereenzaming heen. Een drijfveer om te komen tot innerlijke vrede en naar ik hoop ook tot wereldvrede. Ook mooi om te lezen hoe Paus Franciscus met zijn Ignatiaanse oog naar China kijkt ten dienste van de mensen die hun weg zoeken en hebben gevonden in het Christendom.
Anoniem zei…
Nog even terugkomend op China. De staat heeft dan invloed op de aanstelling. Wat is het toch moeilijk om waarden en normen die in ieder mens aanwezig zijn te laten zegenvieren omdat ieder land iets anders koesterd en iedere godsdienst dat ook doet.

Meest gelezen

Waarom een jezuïet naar de hemel gaat en een dominicaan naar het vagevuur

Een vreemd mannetje waar iets heel bijzonders van uitgaat - feest van de gedaanteverandering:

Luister naar audioboek van Nikolaas Sintobin sj over ignatiaanse spiritualiteit

Vier de heilige Ignatius met een lied