Wedden dat je nog nooit zo'n valentijnsgeschenk gaf aan je geliefde!

Het ultieme valentijnscadeau: podcastretraite voor geliefden. Voor iedereen die zijn of haar liefdesrelatie in gebed wil verdiepen.

De retraite bestaat uit zeven audiomeditaties om met z'n tweeën te beluisteren. Iedere gebedstijd duurt ongeveer tien minuten, maar is eenvoudig langer te maken om een of ander thema samen verder te verdiepen.

In Gods aanwezigheid luisteren naar jezelf en naar elkaar, maar ook samen kijken naar de ervaringen uit de liefdesrelatie staan centraal in deze podcastretraite. De meditaties helpen om biddend het spoor van de liefde te volgen en te verdiepen.

In sommige sessies staat een Bijbelverhaal centraal, in andere sessies wordt rechtstreeks geput uit de ignatiaanse gebedstraditie. Deze 'week' kan een experiment zijn om een manier te vinden om samen te bidden.



Reacties

Truus zei…
Zie dit niet.doen met mijn man.hij doet dit nooit.Maar waar 2 samen zijn in mijn naam ben Ik aanwezig dat geloof ik zeker. Hou ook niet zo van valentijnsdag , vind het onzin overgewaait uit USA.
Carla zei…
Een mooie podcast. Ik herken me er in hoe wij samen terloops praten. Dit beluisteren brengt eveneens rust en liefde voort. Mooie muziek, dank u. Het ongemakkelijke en het mooie delen brengt vreugde en schoonheid voort.

Meest gelezen

Wat verrijzenis kan betekenen in de dierenwereld en in jouw leven - Adembenemende video

Waarom we stille zaterdag graag overslaan - de uitleg van Karl Rahner sj

Dé tip van Paus Franciscus voor een geslaagd leven

Kan je vandaag nog in Jezus geloven zoals 2000 jaar geleden? - Homilie van Nikolaas Sintobin sj

Over wassen van een aidszieke en Witte Donderdag - homilie Nikolaas Sintobin sj

De tenen van God (1/4)