De tien zinnen van Paus Franciscus die de wereld veranderd hebben


De tien zinnen van Paus Franciscus die wereld veranderd hebben.

Reacties

Anoniem zei…
Hartelijk Dank U Pastor Nikolaas Sintobin S.J. voor delen met wijsheid en vreugde in video van de Heer Paus Franciscus inspirerende woorden.
Anoniem zei…
aanvulling alstublieft voor reactie van 20 december 2013, 14:25, mijn enthousiasme voor Inspirerende en doeltreffende woorden "in vandaag wereld", dat verlangt naar transformatie en voor transformatie nodig is Katalysator een Visionair Dynamisch Jezus.
citeer alstublieft deel tekst van titel:"Evolutie". Het verloop van evolutie start met een zaadje.
Een bloem is als een zaadje begonnen. Het zaadje is afkomstig van een moederplant met dezelfde soort bloem. Het zaadje wordt een knop en vervolgens een bloem. Er is een vooraf bepaald proces van fysieke transformatie en er zijn ook onzichtbare spirituele krachten die zich van binnenuit ontwikkelen tot vormen, kleuren, geur. En dat alles maakt dat de bloem zo aangenaam is om naar te kijken.Tussen de evolutie van de bloem en van de mens bestaat een analogie". .........het goddelijk principe in de mens......."de mens is een microkosmos in het universum dat de macrokosmos is. Er is dus een continue interactie tussen de evolutie van de mens en die van het universum".......".
Een Dynamische vooruitziende Leider, zoals de Heer Paus Franciscus is , van Grote Orde van Jezuïeten "kan Bergen verzetten" ,nodig is, dat alle deelnemers in Rooms Katholieke Kerk mee doen aan de visionaire werken om de Heer Paus Franciscus ondersteunen voor snelle resultaten.In die paar manden zijn 10 zaadjes gezaaid en "Wereld is dankbaar voor" er zit een vooruitgang in Visie.
Rooms Katholieke Kerk met de Heer Paus Franciscus en ZIJNE is een Inspirator en aanvoerder voor goede communicatie van GOD en Mensen. Mensen stimuleren zoals Jezus dat doet/deed liefdevol doen/zijn voor elkaar.
Anoniem zei…
aanvulling alstublieft op reactie van 20 december 2013, 15:50, tekst: Mensen stimuleren zoals Jezus dat doet/deed liefdevol doen/zijn voor elkaar.
Zo net gelezen artikel in TIME Magazine over de Heer Paus Franciscus en de woorden: " The leader of the Catholic Church has become a new voice of conscience.".
en vanavond gelezen op Nederlandse Nieuws Site dat de Heer Paus Franciscus heeft in boodschap opgeroepen, denken aan miljoenen mensen die tijdens kerst honger lijden, terwijl bij anderen grote voedsel verspilling gaande is.
De Heer Paus Franciscus is Wereld Leider, elke optreden getuigt van Christus Liefde voor Mensen en Wereld.

Meest gelezen

Paus Franciscus: of ik mij meer Paus dan wel jezuïet voel?

Twee tips van Jezus voor een goed leven - Homilie van Nikolaas Sintobin sj voor deze zondag

Hoe je kan weten hoezeer je van God houdt - heilige Edith Stein

Hoe kan je een mens een gevoel van eigenwaarde geven?

Creativiteit, wat is dat? - Een nieuwe serie van Nikolaas Sintobin sj over "Creëren, teken van hoop" (1/8)"

Kan je leren vergeven?