Nachtmis met Paus Franciscus: nu rechtstreeks uit het Vaticaan
Klik hieronder voor rechtstreekse beelden van de kerstnachtviering met Paus Franciscus in Rome.


Reacties

Alex zei…
Hoezo rechtstreekse beelden?
Alex zei…
Hoezo rechtstreekse beelden?
Anoniem zei…
Hartelijk Dank U Pastor Nikolaas Sintobin S.J. voor aanreiken mogelijkheid " Nachtmis met Paus Franciscus " ervaren, beleven, met wijsheid, liefde, verrijken. Ik en de mijne zijn nog niet in gelegenheid geweest Nachtmis delen, wel wij verheugen ons, dat morgen zullen wij doen en nu, bij voorbaat nog eens Super Hartelijk Dank.
Anoniem zei…
Super ! Super Hartelijk Dank U Pastor Nikolaas Sintobin SJ voor aanreiken mogelijkheid "Nachtmis met de Heer Paus Franciscus rechtstreeks, toen opgenomen en aangeboden om beleven". Nu voor mij een week later, en het is zo fijn, juist een week later, ook kans! te mogen beleven de vreugde van deze Nachtmis.
Het is zo een rijkdom aan ingetogen rituelen, heerlijk voor mij aanhoren en beleven, muziek en gezang,en SFEER, van rustig Kerk "publiek", kinderen en liefdevolle deelname aan deze nachtmis van de Heer Paus Franciscus met ZIJNE.
Voor mij voor het eerst in mijn leven ,en verrijkend en inspirerend en vreugdevol en hoop gevend en:verheug mij nog meerdere keren deze video volledig in original Sound beleven, deze Nachtmis .
Super Hartelijk Dank U Pastor Nikolaas Sintobin SJ.

Meest gelezen

Hoe paus Franciscus zwakke plekken blootlegt bij katholieken én protestanten

Een geslaagd leven en humor

Allereerste verklaring waarom je je niet lekker voelt - Help, het gaat niet goed met mij (6/11)

Hoe kan je weten of je houdt van God? - De ervaring van Pedro Arrupe sj