De laatste tweets van Paus Franciscus, vertaald in het Nederlands  • Wees niet bang om te gaan biechten: in dit sacrament ontmoet je Jezus die je vergeeft. (13.12.13)
  • Als je aan een Kerk denkt, dan kan dat enkel maar met vreugde. Dit is de vreugde van de Kerk: aan iedereen de naam van Jezus verkondigen. (12.12.13)
  • Moge Maria, onze Moeder, ons ondersteunen in ogenblikken van duisternis, van moeilijkheden, van schijnbare mislukking!  (10.12.13)
  • Als iemand vraagt om hulp, stoppen we dan? Er is zoveel lijden en armoede, en er is zoveel nood aan barmhartige Samaritanen. (9.12.13)


Reacties

Anoniem zei…
Hartelijk Dank U, voor Paus Franciscus de laatste tweets. Alle tekst van Tweets zijn inspirerende en opbouwende, en de tekst: " Moge Maria, onze Moeder, ons ondersteunen in ogenblikken van duisternis, van moeilijkheden, van schijnbare mislukking! " zijn voor mij dierbare door ervaring in mijn opvoeding. Mijn vader is groot aanbidder van Gods Moeder Maria geweest, continu wonderen ervaren na bidden. Mijn Moeder Jezus Christus als de directe helpende hand en God beschouwde en continu wonderen ontvangen na bidden. Ik heb zelf de vrijheid alle drie,
Moeder Maria, Jezus Christus en GOD voor hulp roepen en ervaar ook wonderen na bidden.
De super wereld bekende schrijver Paulo Coelho in zijn boeken schrijft zijn gebed aan Heilige Maria, citeer zo een gebed : " Heilige Maria, onbevlekt ontvangen, bid voor ons die onze toevlucht tot u zoeken. Amen."
Hartelijk Dank U nog eens voor deze hartverwarmend inspirerende en liefdevolle teksten van tweets van de Heer Paus Franciscus.

Meest gelezen

Paus Franciscus: of ik mij meer Paus dan wel jezuïet voel?

Hoe kan je een mens een gevoel van eigenwaarde geven?

Creativiteit, wat is dat? - Een nieuwe serie van Nikolaas Sintobin sj over "Creëren, teken van hoop" (1/8)"

Twee tips van Jezus voor een goed leven - Homilie van Nikolaas Sintobin sj voor deze zondag

Kan je leren vergeven?

Waarom creëren altijd iets nieuws heeft - Serie van Nikolaas Sintobin sj over "Creëren, teken van hoop" (2/8)

Wat een stervende vrouw me leerde over dankbaarheid - Mijmering van Nikolaas Sintobin sj

Ook een blog(ger) doet het graag soms wat rustiger aan ...